Tuesday, April 1, 2008

never thought...

yaaa adik-adik...
abg yid dimana..??
abg yid disini...!!!
pungkoq!!!

hehe aku tak penah terfikir yg aku nk masuk scene bloggers...
haha lantak le... sebab tak byk bende atau issue yg aku perlu sepak, terajang dan karate..
adekah pemikiran aku terlalu sempit...?? atau hidup aku ni dah cukup hepi..??
jika begitu? mengapa aku peru create blog aku sindiri?? kalau korang tanye aku, mmg aku tatau... mungkin bile tgk blog member aku... terus tergerak nk wat utk diri sendiri..... adekah aku seorang yg culture shock???

hmmm penin penin...
mgkn belom time lagi utk aku nk luahkan rase....
tp kalau aku active dlm dunia blog ini,
aku mengimpikan satu tulisan yg ilmiah. punya falsafah.. ada rasa.....
tp bkan skg le... tak dpt feel lagi.... skg aku rase akuu blom cukup lagi utk cerita bende2 serius...
tak byk pengalaman... blom kene darah tinggi(tak makan garam byk lagi hehe)...
tggu keadaan yg memaksa la kot dulu..... 

jadi kepada kwn2 semua... saya undur diri sekejap... assalam...

yidzak
WhiteWizard Pictures Office
2105

1 comment:

Majid Hamidi said...

pungkoq hang.
buat blog tapi xupdate.
mungkin sebab terikut budaya pop rakyat malaysia ketika ini.
ceh!