Monday, November 2, 2009

Internet dan kerja

hahaha
setelah 10 bulan aku tak update... sekarang aku update...
yaaa aku ada mood untuk menulis.
rumah aku sekarang ade internet.
maknanya sekarang senang untuk kawan2 aku tgk aku online di fb, ym, dan lain2.
aku dah tak keje kat whitewizard lagi kerana aku skg bergerak secara freelance.
ya hidup ni macam2 benda nak belajar. aku keluar atas alasan ingin belajar lagi di tempat yg lain..
pengalaman pengalaman....
aku sekarang sedang sibuk untuk deco bilik aku hehehhe tu je la aku nak tulis...
kalau ada orang bace, silalah komen.
assalamualaikum.

2 comments:

Hasnol Jafaar said...

hye yidzak.. ko punyer header atas tuh tolong tukar ye. wakakakaka.

Ishmael Hussain said...

ti.ti.ti.ti.tiiiuuuuuuuuu! (efek lagu hip-hop)
akhirnya 'bergerak' juga blog ko ni.