Sunday, January 10, 2010

Tanpa tujuan


aku ke shah alam.
naik moto.
tapi tanpa tujuan.
aku sampai kat shah alam.
aku msg sorang2 kawan aku. nk lepak kalau mereka tak tidur lagi.
ada yg tak tidur. tapi aku macam malas plak nk lepak.

aku pon tatau kenapa aku perlu berada di shah alam.
aku tatau nk jumpa siapa.
aku tatau kenapa aku perlu jumpa siapa.
orang yang patut aku jumpa pon aku taknak jumpa.

aku lepak depan ESSO 7.
aku hisap rokok sebatang.
aku balik.
bijak.

aku dah makin tak kenal diri sendiri.

astaghfirullahal'azim.

3 comments:

Ishmael Hussain said...

bukan nak ajak woi.
cit!
leh gak main cod.
wakakakaka!

Hasnol Jafaar said...

hekele. yang ko msg aku smlm tu ko ade kat shah alam ah>

EncikAhmad said...

ko ok ke beb?kdg2 bila manusia mula terlupa sebab apa diorang buat sesuatu atau hilang orientasi, itu bermakna tubuh individu tu tengah bagi signal yang kita perlu rehat.rehat bukan saja bermakna kena lepak2, tido2,pegi vacation.utk kaki2 IT atau pengguna PC ke,Fb ke,aktiviti tu perlu dikurangkan jugak.kalau banyak berfikir atau kurang tido/makan pun akan jadi cmtu gak.so 1st of all, kenal pasti elemen hape yang tengah kurang.dulu aku pernah kena cmtu.aku drive jauh2 tapi tak tau nak berenti kat mane.rs bodo jap...