Tuesday, May 18, 2010

Bermula hidup sebagai seorang LEGEND


Assalam. Hari ni aku rasa aku seorang legend. buktinya apa? lihat gambar2 di bawah. anda akan mengerti....









MAIMON MUTALLIB TEGUR AKU DALAM FACEBOOK SIOT!!!! GUA LEGEND!!!


3 comments:

Maxx Ikhwandy said...

hahahaha..ko mmg legend la kalau mcm ni... patut la status ko suh panggil ko legend..heheh

Ishmael Hussain said...

legend.
minggu depan aku pulangkan basikal.
nanti aku cuci sekali.
tengok sekali macam mana performance tayar di rumah owner sebenar.
rumah aku takde ong la.
tayar asik problem je,
confirm bukan adik aku buat.
sebab aku simpan dalam bilik dan kunci.
wakaka!

Muhaimin Shah said...

ahaha.. tak snagka.. tapi aku penah denga maimon mutalib ni mmg gila fesbuk.. ada gap antara scene mmg itu je keje dia..