Wednesday, December 23, 2009

Haaiihh... gua dah tak larat nak fikir dah!!!!


ape yg lepas tu lepas la...
aku tau kau skg ni takleh handle perasaan ko...
'rasa' tu still aku ade..
tapi aku dah tak confident nk continue...
move on please...
aku dah tak confident ni.. serius...
aku dah malas nk pikir sebenarnya...
aku hampir gila pasal ko...
aku malas nk jadi gila lagi...
tolong la.. cari 1 hobi dan isi masa dgn hobi anda tu...
insyaallah nescaya anda akan semakin tenang...
peace.

4 comments:

Ishmael Hussain said...

gossip bebeh?
siapa?

EncikAhmad said...

hmm,mcm nak rujuk semula je..
tak tau la kalo aku salah.tapi kalo aku betul,why not kan?menyambung kembali yang dah terputus tu kan akan membuatkan sambungan litar elektrik tersebut menjadi lebih kukuh.biasala,belajar dari kesilapan.

Bila Yidzak Menulis said...

tapi aku tanak... aku malas nk pk..

Ishmael Hussain said...

im rooting for a new sunshine in your life.
kamon bebeh!