Thursday, December 3, 2009

Mek Salam Pantai Timur ditangkap KHALWAT?

Tajuk diatas tiada kene mengena dgn tujuan aku menulis entry ini... Mek tidak ditangkap khalwat. dan khalwat juga tak menangkap mek. tajuk di atas sekadar bertujuan untuk menangkap perhatian kalian semua...

Aku cuma nk bgtahu, aku sudah mula bosan dgn perut sendiri... aku bosan menjadi insan gemuk... walaupun dulu aku tak ambik pusing pon tumbesaran perut aku...

tetapi secara senyap, aku rasa marah dan tensen bila setiap kali hari raya.. aku rasa masyarakat dunia mendiskriminasi terhadap kaum yg gemok... setiap kali aku suka akan seluar itu, pasti tiada saiz... kalau adapun mesti color atau design seluar tu aku tak suka.. jadi DIMANA KUASA MEMBELI AKU?

dan dengan alasan itu, aku nk jadi kurus...

3 kali seminggu
20minit setiap sesi
(nasihat kementerian kesihatan)

dalam next entry, aku ingin berbincang mengenai definisi HIBURAN. apakah itu HIBURAN? Dan sejauh manakah HIBURAN menguasai hidup kita?

assalam....

5 comments:

Asraf Mahmud said...

sesuka hati kau je letak tajuk macam tu haha

Ishmael Hussain said...

kamon.
awalkan hidup sihat.
mari!

EncikAhmad said...

ha,nampaknya ko dah bertaubat.bagus,mehikut aku.jangan jogging sangat.pancit.kita eksesais cara lain.ayoh!

mary baby said...

Beli la Jusmate.

a n i s said...

haha. berani. promote mek la ni ;p